Podjetje

Gradimo na 70-letni tradiciji strojegradnje, ki se je s projektiranja in izdelave strojev za pripravo in obdelavo različnih vrst materiala, v osemdesetih letih prejšnjega stoletja razširila na sodelovanje z renomiranimi zahodnoevropskimi proizvajalci gradbene mehanizacije, opreme za rudarstvo, cementno in drugo industrijo. Pred 20 leti smo se usmerili izključno v ta segment, kjer za te kupce, na podlagi njihove dokumentacije in načrtov, proizvajamo različne zavarjene in strojno obdelane komponente in stroje.

Naši značilni izdelki so roke, podvozja in druge komponente gradbene mehanizacije, drobilci, sita in transportne naprave za rudarstvo in proizvodnjo cementa ter različne komponente za drugo industrijsko opremo.

70 +

letna tradicija

45+

zaposlenih

3

certifikati kakovosti

1500+

ton razrezane pločevine letno

Naši partnerji cenijo zanesljivost, spoštovanje dobavnih rokov in kvalitetno izdelavo, kar zagotavljamo s celovitim proizvodnim procesom, s poudarkom na varjenju komponent izdelkov do 30t in strojni obdelavi izdelkov do 10 ton in 18 metrov dolžine.

Naši proizvodni prostori obsegajo 20.000 m2 površine, zaposlujemo 45 sodelavcev, neposredno z nami pa sodeluje še približno 20 delavcev pri naših kooperantih.

Zaupanje naših kupcev smo pridobili z inovativno tehnologijo, naborom strojev in opreme, predvsem pa s strokovnim znanjem in izkušnjami naših sodelavcev, ki z roko v roki s kupci najdejo proizvodno rešitev za še tako kompleksne in zahtevne izdelke.

Naše prizadevanje za kakovost uresničujemo s certifikatom ISO 9001:2015 ter varilskima certifikatoma 1090-2 in 3834-2.

Poslanstvo

Družba za kupce prevzema proizvodnjo komponent oz. kompletnih strojev na osnovi njihovih zahtev in dokumentacije ter zagotavlja pričakovano kvaliteto, dobavne roke in inženirsko podporo.

Vizija

Postati prva izbira naših kupcev pri proizvodnji individualnih ali maloserijskih komponent oz. kompletnih strojev ter doseči prepoznavnost, ki nam bo omogočila rast s pridobivanjem novih kupcev.